Punts de vista: Punts de vista - 1/03/2018 | RTVE Play
Punts de vista  Punts de vista - 1/03/2018

Punts de vista - 1/03/2018

Disponible hasta 21-02-2222

01/03/2018 00:25:11
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - 1/03/2018 Punts de vista - 1/03/2018
Punts de vista - 1/03/2018 00:25:11 01/03/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana "Punts de vista" se centra en el cinema amb el cineasta Marc Recha i l'actor Sergi López, als Cinemes Verdi de Barcelona. A més, també compta amb Joan Lluís Bozzo amb l'obra de teatre "El llibertí" i proposa el còmic "Un regalo para Kushu. Historias que cruzan fronteras".

El programa emet un reportatge sobre Marc Recha, no només centrat en l'estrena de la seva nova pel·lícula, sinó al conjunt de la seva filmografia, amb títols esplèndids com "L'arbre de les cireres", "Petit indi" i "Un dia perfecte per volar". Sempre amb històries properes, plenes de sinceritat i de vida, Recha estrena ara "La vida lliure", una pel·lícula filmada a Menorca i protagonitzada per dos nens i Sergi López. Una història de descobriment i aventura.

L'entrevista de la setmana és al popular actor Sergi López, una persona sempre cordial i feliç amb la seva manera de ser i amb la seva feina. Tant al teatre com al cinema, l'actor és sempre enèrgic i vital i capta a la perfecció els personatges que li proposen. Ara protagonitza "La vida lliure", que com a l'anterior pel·lícula dirigida per Marc Recha, "Un dia perfecte per volar", es dedica a conviure, imaginar, explicar històries i a aprendre a "volar" en companyia de nens.

Pel que fa al món del teatre, "El llibertí" és l'obra que es representa fins el 2 d'abril al Teatre Poliorama de Barcelona. La defineixen com "una comèdia i un vodevil filosòfic" i està dirigida per Joan Lluís Bozzo. Abel Folck i Àngels Gonyalons encapçalen el repartiment d'aquesta comèdia que retorna a la cartellera barcelonina.

I seguint amb el món del còmic, el programa proposa un àlbum col·lectiu i de caire social, "Un regalo para Kushu. Historias que cruzan fronteras". És un còmic signat per diversos dibuixants i només un guionista, l'escriptor Gabi Martínez. Dibuixants de prestigi com Sagar, Marcos Prior, Miguel Gallardo i d'altres il·lustren aquest retrat de nou persones que arriben a Barcelona a la recerca d'una vida millor. Provenen de Nepal, Colòmbia, Afganistan i d'altres indrets, fugint de guerres i d'altres persecucions.

I per acabar, el videoclip dels "Brothers in Band", que actuen a Barcelona a la Sala Barts els dies 2 i 3 de març, amb el seu exitós tribut als mítics "Dire Straits".

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán