Punts de vista: Punts de vista - 02/11/2017 | RTVE Play
Punts de vista  Punts de vista - 02/11/2017

Punts de vista - 02/11/2017

Disponible hasta 21-02-2222

02/11/2017 00:25:04
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - 02/11/2017 Punts de vista - 02/11/2017
Punts de vista - 02/11/2017 00:25:04 02/11/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana les presentacions del programa les hem enregistrat a la nova i flamant seu de l’Escola Massana de Barcelona, el nou Centre d’Art i Disseny situat darrera del Mercat de la Boqueria, a la Plaça de la Gardunya. També hi hem gravat el clip d’inici de programa, dedicat als espais d’aquesta nova seu, a l’arquitectura de l’edifici i a la mostra del hall titulada “Amor etern”, una petita exposició que gira al voltant dels conceptes d’aprenentatge i creació.

De cinema, comptem amb un entrevistat magnífic, el cineasta mexicà GUILLERMO DEL TORO, que fa uns dies va ser present al Festival Internacional de Cinema de Sitges. Del Toro estrenarà el proper mes de gener la seva espectacular darrera pel·lícula, “La forma del agua”, una obra mestra que va guanyar la darrera edició del Festival de Cinema de Venècia. Hem aprofitat la seva cordialitat per parlar una estona del seu univers fílmic, ple de criatures i monstres fantàstics de tot tipus.

L’entrevista llarga de la setmana és a la ballarina i coreògrafa alacantina, d’Alcoi, SOL PICÓ. Afincada fa molts d’anys a Barcelona, Sol Picó és una referència en el món de la dansa, sovint amb espectacles transgressors i originals que beuen de moltes disciplines diferents. El darrer espectacle de “Sol Picó Companyia de Dansa” es titula “Dancing with frogs” i es representarà al Mercat de les Flors del 2 al 5 de novembre.

De l’àmbit literari, aquesta setmana en Salva Rich i l’Arantxa Tormo ens proposen “Taxi”, la nova novel·la de CARLOS ZANÓN. Com no, hem pujat a l’escriptor a un taxi per voltar per la Barcelona que ens explica a la seva novel·la del mateix nom.

I finalment, del món del còmic i la il·lustració tenim un reportatge dedicat a RAQUEL RIBA ROSSY, molt popular i coneguda pel seu “alter ego”, “Lola Vendetta”, una dona reivindicativa i sempre katana en mà. L’hem visitat a casa seva i ens ha sorprès fins i tot com a cantant. Ens ha interpretat un tema que ben bé podria ser de la Sílvia Pérez Cruz. Tot un descobriment.

***Tot això i algunes sorpreses més de regal, el dijous 28 de setembre al “Punts de Vista”, a La 2 de TVE-Catalunya. I ja ho sabeu: en cultura tot és qüestió de “Punts de Vista”. Continuarà…

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán