Primer títol de Pep Guardiola com a entrenador
L'Informatiu  Primer títol de Pep Guardiola

"Aquest equip està cridat a fer història, sobretot si acaba aconseguint els 3 títols de la temporada... Però el repte és que el cicle de bon joc i...

14/05/2009 00:01:19
Primer títol de Pep Guardiola Primer títol de Pep Guardiola
Primer títol de Pep Guardiola 00:01:19 14/05/2009
Sinopsis

"Aquest equip està cridat a fer història, sobretot si acaba aconseguint els 3 títols de la temporada... Però el repte és que el cicle de bon joc i la possibilitat de guanyar, es perllongui. Guardiola ha convençut els incrèduls com a tècnic...Ara té un altre repte: que aquest grup de jugadors fora de sèrie no caiguin en l'autocomplaença."

Ara sí, el Pep Guardiola entrenador també podrà celebrar titols. De fet, ja va debutar a les banquetes amb l'ascens del filial a Segona B. Però molts dubtaven que repetís eficàcia al primer equip. Només arribar, va gestionar amb èxit el desig de Messi d'anar als Jocs, i va recuperar els millors Etoó i Henry. Els resultats no han trigat a arribar, però ell ha estat coherent, amb un discurs idèntic quan va deixar de ser jugador del Barça, i en la presentació com a substitut de Rijkaard.

És clar que, amb tants titols com a jugador, i amb la combinació de talent, treball i la sort sempre necessaria per triomfar, l'exit estava garantit.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán