L'Informatiu. Informativo Territorial de la C.Valenciana - 12/11/10
L'informatiu - Comunitat Valenciana  L'Informatiu - 12/11/10

Una de les víctimes mortals dels incidents registrats en l'Aaiun era de nacionalitat espanyola. Casat i pare de dos fills, havia nascut fa 35 anys...

12/11/2010 00:25:31
Recomendado para todos los públicos
L'Informatiu - 12/11/10 L'Informatiu - 12/11/10
L'Informatiu - 12/11/10 00:25:31 12/11/2010
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Una de les víctimes mortals dels incidents registrats en l'Aaiun era de nacionalitat espanyola. Casat i pare de dos fills, havia nascut fa 35 anys al Sahara Espanyol./Un dia després de conéixer els preus de l'AVE Madrid -València, RENFE ha posat a la venda els primers bitllets amb preus reduïts./Encara no tenen nom i ja han sigut presentats en societat. Són dos cadells de lleopard de Sri Lanka que varen nàixer en agost al Bioparc de València./ Esports : cara i creu en la darrera jornada de Copa del Rei : el València va golejar el Logronyés i s'unix a Vila-real i Llevant en els huitens de final. Per contra, l'Hércules va caure a Màlaga i s'acomiada de la competició.

---------------

Una de las víctimas mortales de los incidentes registrados en El Aaiún era de nacionalidad española. Casado y padre de dos hijos, había nacido hace 35 años el Sahara Español / Un día después de conocer los precios del AVE Madrid-Valencia, RENFE ha puesto a la venta los primeros billetes con precios reducidos. / Aunque no tienen nombre y ya han sido presentados en sociedad. Son dos cachorros de leopardo de Sri Lanka que nacieron en agosto en el Bioparc de Valencia. / Deportes : cara y cruz en la última jornada de Copa del Rey: el Valencia goleó al Logroñés y se une a Villarreal y Levante en los octavos de final. Por el contrario, el Hércules cayó en Málaga y se despide de la competición.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano