Sin programa: L'Informatiu - 28/02/2017 | RTVE Play
L'Informatiu - 28/02/2017

28/02/2017 00:27:46
L'Informatiu - 28/02/2017 L'Informatiu - 28/02/2017
L'Informatiu - 28/02/2017 00:27:46 28/02/2017
Sinopsis

Els cotxes del futur és una de les grans estrelles del Mobile World Congress. Cotxes cada vegada més connectats per fer més fàcil la conducció. Avui veurem vehicles que es mouen amb les indicacions que es donen des d'un mòbil, altres que aconsellen la millor ruta per evitar retencions o els que ens recomanen restaurants. L'altre gran objectiu és aconseguir cotxes que vagin sense conductor.

Segon dia del Mobile World Congress que té avui i demà la seva rèplica el Mobile Social Congress. Un espai per denunciar l'altra cara de la indústria de les tecnologies mòbils. Una denuncia que passa per l'explotació a les mines de coltan, la vulneració dels drets de molts dels treballadors que participen en el procés de fabricació i l'oligopoli en la presa de decisions.

Artur Mas declararà aquesta tarda com a testimoni al judici contra Francesc Homs per prevaricació i desobediència al haver tirat endavant la consulta del 9-N tot i la suspensió del Constitucional. Aquest matí els ex alts càrrecs de la Generalitat que han declarat han dit que en cap moment van rebre instruccions per aturar els preparatius.

Avui se celebra el dia mundial de les malalties rares, enguany dedicat a la investigació. Associacions i familiars dels malalts demanen que es destinin més recursos a trobar tractaments per aquestes malalties que, precisament pel fet de ser minoritàries, són poc conegudes, més costoses i desperten menys interès entre els laboratoris. Es calcula que un entre un 6 i 8 per cent de la població europea en pateix alguna.

Avui comença una nova jornada de lliga amb la polèmica del Vila-real-Madrid encara cuejant. Luis Enrique no ha volgut parlar ni dels àrbitres ni de Piqué i ha dit que està pletòric per afrontar el que resta de temporada. El partit de demà contra l'Sporting el qualifica de clau per millorar.
                                          

Idiomas
Catalán