Noms propis: Verónica Blume - Fluir amb la vida | RTVE Play
Noms propis  Verónica Blume - Fluir amb la vida

11/10/2016 00:25:07
Recomendado para todos los públicos
Verónica Blume - Fluir amb la vida Verónica Blume - Fluir amb la vida
Verónica Blume - Fluir amb la vida 00:25:07 11/10/2016
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

 

Aquesta setmana a "Noms propis", Montse Busquets parla amb Veronica Blume. Model des de fa més de 20 anys, avui en dia, afegeix a la seva carrera professional l’ensenyament del ioga al capdavant d’una empresa a Barcelona.

 “L’única manera d’arreglar el que passa fora de nosaltres, es mirar cap dins”, explica Veronica ( sense titllet, tal i com ella aclareix), que creu i practica una filosofia de vida que la porta a poder distingir d’una manera diàfana el que és la imatge i el que és autèntic. De la seva experiència treballant amb reconeguts dissenyadors i fotògrafs, reconeix que en acabar les sessions “el que més m’ agrada és rentar-me la cara i caminar descalça”. Alerta als més joves dient-los-hi: “la moda és un joc, no pot ser una fixació”.

 Veronica va arribar al ioga durant l’embaràs del seu fill que la va portar a traslladar-se a viure a Eivissa, des d’aleshores no ha deixat aquesta disciplina en la que hi creu profundament. Tot i així, no creu que “el ioga tingui les respostes de tot, sinó que les respostes estan en nosaltres”.

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán