Noms propis: Mònica López - El repte constant | RTVE Play
Noms propis  Mònica López - El repte constant

01/05/2016 00:28:23
Recomendado para todos los públicos
Mònica López - El repte constant Mònica López - El repte constant
Mònica López - El repte constant 00:28:23 01/05/2016
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

"El cel de dia és la meva professió, però el cel de nit és la meva vocació", explica Mònica López, una de les cares més familiars de la televisió a Espanya. Aquesta llicenciada en Física de la Terra i del Cosmos per la Universitat de Barcelona és qui encapçala l'equip de meteoròlegs de TVE, que han aconseguit transformar el sentit de la informació del temps i el clima al país. Avui recorda amb Montse Busquets els seus primers anys davant d'una càmera i també cóm li costava alentir les explicacions, doncs reconeix que sempre ha parlat molt ràpid i això juga en contra seu quan ha de posar-se davant la càmera i explicar el pronòstic del temps.

"Malgrat que el cel és molt gran, és un lloc on agafar-se", així convida als que la segueixen a mirar planetes i estrelles, i confessa que se sent molt feliç quan l'aturen pel carrer i li diuen: "sóc professor i sempre els dic als meus alumnes que aprenguin de la informació que feu per la televisió".

Mònica López se sent completament realitzada fent la seva feina, "la ciència és màgica, perquè amb ella resols". Li agraden els reptes i mai no els defuig, "si no tinc reptes, m'avorreixo molt".

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán