Noms propis: Justo Molinero | RTVE Play
Noms propis  Justo Molinero

Noms propis - Justo Molinero

Disponible hasta 21-02-2222

10/07/2018 00:27:08
Recomendado para todos los públicos
Justo Molinero Justo Molinero
Justo Molinero 00:27:08 10/07/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Justo Molinero visita 'Noms propis', programa dirigit i presentat per Anna Cler, amb qui parlarà dels seus orígens, de com van sortir del seu poble fins arribar amb tota la seva família a Santa Coloma de Gramenet, de la seva manera d'entendre la professió de comunicador i com ha arribat a ser un empresari d'èxit, i de les relacions que ha tingut amb els polítics catalans al llarg de la seva trajectòria professional.

Molinero té una fe rotunda en els seus somnis i les seves possibilitats que van emergir des de que era ben jove: "jo treballava en un taller mecànic a Còrdova, es cobrava molt poc i hi anava a la cooperativa olivarera, treballava molt i vaig dir que no tornaria més i li vaig dir al meu pare. Em va veure tan convençut que va convèncer a tota la meva família de venir a Santa Coloma de Gramenet, on hi vivien uns tiets, i també s'hi van instal·lar".

De seguida va ser conscient de "la importància del català i jo vaig dir: els meus fills no seran marginats per raons de llengua ni per res del món. I a partir d'aquí, em vaig dir que havia d'aprendre a parlar català, sigui com sigui". Justo Molinero va néixer a Còrdova, fa 69 anys, és un locutor de ràdio, presentador de televisió i empresari de la comunicació.

És president del Grup TeleTaxi, que gestiona les emissores Ràdio Tele Taxi i Ràdio RM, el canal Teletaxi TV, i també la companyia discogràfica Moval Music. Al 2006, va rebre un premi Ondas en reconeixement a la seva àmplia tasca professional i empresarial.

Justo Molinero parla amb l'Anna Cler de la seva relació amb la classe política i els polítics al llarg de la seva trajectòria professional que l'ha portat a tenir una relació personal amb alguns d'ells "he tingut molta relació amb els polítics, l'he tingut amb tots. Fer una entrevista al president Pujol era perquè ell era nacionalista i jo era de l'altra classe, doncs a veure si podem ajuntar una gent i l'altra; aquest era el motiu pel què jo feia venir polítics a la ràdio, no perquè em portessin res, perquè el que fèiem era parlar".

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán