Noms propis: Joan Antoni Melé | RTVE Play
Noms propis  Joan Antoni Melé

Noms Propis - Joan Antoni Melé

Disponible hasta 21-02-2222

12/09/2017 00:24:15
Recomendado para todos los públicos
Joan Antoni Melé Joan Antoni Melé
Joan Antoni Melé 00:24:15 12/09/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

"Noms propis" estrena tercera temporada amb Joan Antoni Melé. Montse Busquets parla amb el banquer vinculat a Triodos Bank de la banca ètica i dels diners i la consciència.

"Jo utilitzo la professió com un camí de coneixement personal. Cada trobada humana és una oportunitat de créixer". Nascut a Barcelona el 1951, Joan Antoni Melé va conèixer la banca ètica després de treballar 30 anys en una caixa d'estalvis tradicional. El 2006 va ajudar a desenvolupar Triodos Bank, entitat pionera a Europa en el suport a projectes que milloren la qualitat de vida de les persones i respecten la natura. Actualment imparteix conferències a Espanya i Llatinoamèrica sobre empreses sostenibles, economia conscient i humanitats.

Aquest dimarts parla amb Montse Busquets de si és possible unir els conceptes "banca" i "ètica". Potser perquè no és un banquer gens convencional, Joan Antoni Melé creu fermament que sí. Des de fa anys es dedica a la divulgació en temes com l'economia conscient o les empreses sostenibles, però ara, també s'atreveix a fer-nos reflexionar sobre el sentit de l'existència. Perquè, com diu al seu últim llibre, "només posseïm el que ens queda per viure".

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán