Noms propis: Javier de las Muelas, empresari | RTVE Play
Noms propis  Javier de las Muelas, empresari

Noms propis - Javier de las Muelas, empresari

Disponible hasta 21-02-2222

05/06/2018 00:26:12
Recomendado para todos los públicos
Javier de las Muelas, empresari Javier de las Muelas, empresari
Javier de las Muelas, empresari 00:26:12 05/06/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

L'empresari Javier de las Muelas visita 'Noms propis', programa dirigit i presentat per Anna Cler, amb qui parlarà del seu concepte de cocteleria, de la seva passió per la novel·la negra, el cinema, la música i els còmics. Muelas també reflexionarà sobre la responsabilitat que tenen els professionals de l'hostaleria de "saber beure perquè és signe d'identitat de la persona i és signe d'intel·ligència".

"Estic en un món del còctel com a marca, com a brand, però el què m'interessa molt és aquesta cultura que és el mateix que la parròquia d'un barri, d'una petita població. Per a mi, la gent que va als meus locals són els feligresos, com a mi m'agrada dir, que acudeixen a les esglésies que són els bars. La feina que fem és una litúrgia, oficiar, n'hi ha molt d'interpretar". L'empresari Javier de las Muelas va néixer a Barcelona fa 63 anys i va decidir a què es volia dedicar de nen, quan anava a jugar amb els fills de l'amo de la bodega del costat de casa seva i va descobrir l'olor de l'establiment, la barra de gel i les converses.

Tots els seus establiments gaudeixen d'una personalitat pròpia i tenen una mateixa filosofia: crear experiències i sensacions mitjançant productes genuïns de la gastronomia, i apostant per mesclar tradició, innovació i creativitat. Al 1979 va inaugurar el seu primer espai (Gimlet) i set anys més tard va adquirir al seu mestre, Pedro Carbonell, un altre (Dry Martini), una cocteleria que ha estat durant set anys consecutius a la llista de World's 50 Best Bars.

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán