Moments - La història del tennis a Catalunya
Moments  Tennis

El tennis va arribar a Catalunya, i més en concret a Barcelona, a finals del segle XIX i de la mà de les famílies angleses que s’havien instal.lat...

09/11/2014 00:12:09
Tennis Tennis
Tennis 00:12:09 09/11/2014
Sinopsis

El tennis va arribar a Catalunya, i més en concret a Barcelona, a finals del segle XIX i de la mà de les famílies angleses que s’havien instal.lat a la ciutat. La primera pista, improvitzada en uns terrenys d’una torre de la Bonanova, va significar la primera pedra del que després va ser el Real Club de Tennis de Barcelona. Moments explica a través de les imatges de tots aquests anys com la tradició i les escoles han contribuït als gran èxists dels jugadors catalans arreu del món.

Manel Orantes és l’exemple viu del que el programa d’aquesta setmana vol mostrar: va començar de nen recollint pilotes a les pistes de l’històric Club de Tennis La Salut i progressivament va anar esdevenint un campió. Ell ens explica el sentit del tennis tot dient: “Recordo que l’any que vaig guanyar l’Open del Estats Units, jo perdia (…): Li  vaig donar la volta i vaig remuntar. I això és el maco del tennis. Si tu no llences la tovallola, pots canviar la situació”.

També entrevistem Xavier Pujadas que és professor especialitzat en la història de l’esport.

Aquesta setmana, Raül Díaz, s’ha atrevit amb la raqueta per presentar el programa. És un reportatge de Rosa Masip realitzat per Jordi Renú.

Ficha técnica
Dirigido por
Raül Díaz
Géneros
Historia
Idiomas
Catalán