Moments - La història de l'aviació a Catalunya
Moments  La història de l'aviació a Catalunya

Aquest diumenge “Moments” recorda els inicis de l’aviació a casa nostra i els seus pioners. Ens acompanyen Leandre Escorsell, pilot i estudiós de...

21/09/2014 00:12:11
La història de l'aviació a Catalunya La història de l'aviació a Catalunya
La història de l'aviació a Catalunya 00:12:11 21/09/2014
Sinopsis

 Aquest diumenge “Moments” recorda els inicis de l’aviació a casa nostra i els seus pioners. Ens acompanyen Leandre Escorsell, pilot i estudiós de l’aviació i Mercè Martí, pilot i directora general d’Infinit Air’, que ha fet de la seva professió una forma de vida.

Des de sempre, volar ha estat un dels grans somnis de la humanitat. Al llarg de la història, una llarga cua d’homes va anar presentant propostes fins que a final del segle XIX el procés va entrar en efervescència. Però no va ser fins el 1903 que els germans Wright van aconseguir fer volar una màquina més pesada que l’aire sense l’auxili del vent. Volar havia deixat de ser una quimera i la llegenda de l’”home-ocell” es va començar a superar.

Per introduir el programa, Raül Díaz, director i presentador de “Moments”, s’ha desplaçat fins a  l’aeroclub Barcelona-Sabadell, un dels punts neuràlgics de l’aviació catalana des del 1931. 

La història de l’aviació a Catalunya és un reportatge de Margaret Rius, realitzat per Jordi Renú. 

Ficha técnica
Dirigido por
Raül Díaz
Géneros
Historia
Idiomas
Catalán