Moments -  El futbol a Catalunya
Moments  El futbol a Catalunya

"Moments" pretén descobrir-nos fets, històries singulars i llocs de Catalunya que han anat transformant-se amb el pas del temps. Aquesta setmana el...

02/03/2014 00:12:01
El futbol a Catalunya El futbol a Catalunya
El futbol a Catalunya 00:12:01 02/03/2014
Sinopsis

"Moments" pretén descobrir-nos fets, històries singulars i llocs de Catalunya que han anat transformant-se amb el pas del temps.

Aquesta setmana el món del futbol a Catalunya serà el tema central de "Moments": això ens portarà a reviure algunes de les fites més emotives que ens ha deixat l'esport rei al nostre país.

De la mà de Xavi Díaz, periodista de TVE a Catalunya especialitzat en temes esportius i coneixedor de la història del futbol a casa nostra, farem una repassada a la història del Barça, club del que recordarem l'origen, sense oblidar-nos del paper jugat per l'Espanyol al camp de joc.

Ramon Alfonseda, ex jugador del club blaugrana, recordarem alguns dels grans moments viscuts i els títols aconseguits pel club català, des de la Copa del Generalísimo de l'any 1971 fins la darrera Copa d'Europa aixecada a l'estadi de Wembley el maig del 2011. El programa també ha comptat amb la presència d'un altre dels grans noms de l'equip i, probablement, un dels que més partits ha disputat vestint la samarreta del Barça, Joaquim Rifé.

"Moments" ens portarà a recordar la manera de jugar de Ladislao Kubala i la passió amb que es vivien els partits quan encara es jugava sempre en diumenge i anar al camp era tot un ritual. I és que el futbol, encara que passin les dècades, continua sent un esport de masses.

Ficha técnica
Dirigido por
Raül Díaz
Géneros
Historia
Idiomas
Catalán