Moments La 2

Moments

Diumenge, 11:15h. La 2

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
1426326
  • L'agricultura

Moments - El camp i l'agricultura catalana

01 juny 2012

Aquesta setmana Moments reviu diferents aspectes del camp i l'agricultura catalanes.

De la mà de l'històric dirigent d'Unió de Pagesos, Josep Riera recordarem els treballs manuals que es portaven a terme per part dels camperols i reviurem, entre altres les segues o la importància dels animals dins de la feina agrícola. Aprofitarem per reviure l'origen del sindicat i la importància de la seva creació al final de l'època franquista.

El professor de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona, Andreu Vila ens farà un recull històric de l'evolució que han patit les nostres terres des de mitjans del segle XX fins l'actualitat.

El programa també s'ha desplaçat fins a la província de Lleida on Josep Lluís Allué i Faust Guàrdia, dos treballadors del camp lleidatà, ens explicaran els seus primers records del camp i els motius pels que creuen que aquesta província té un marcat caràcter agrari.

Per presentar el programa, Raül Díaz s'ha desplaçat fins al Montseny on Sílvia Lluís i Joan Ollé, dos pagesos de Mas Muntades, ens donaran una visió del seu dia a dia a la seva masia.

D'aquesta manera el programa vol recordar la importància de la pagesia i de la vida pairal, ja que han donat molts moments a diverses llars catalanes.

veure més sobre "Moments - El camp i l'agricultura catalana" veure menys sobre "Moments - El camp i l'agricultura catalana"
Programes complets (137)
Clips

Els últims 138 programes de Moments

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios