Moments - Castellers
Moments  Castellers

La pràctica d'aixecar castells no és només un exercici de catalanitat, sinó el reflex de l'esforç d'un conjunt de persones, homes i dones, que han...

20/01/2013 00:11:27
Castellers Castellers
Castellers 00:11:27 20/01/2013
Sinopsis

La pràctica d'aixecar castells no és només un exercici de catalanitat, sinó el reflex de l'esforç d'un conjunt de persones, homes i dones, que han de tenir consciència de grup per aconseguir uns objectius. Associats a aquesta pràctica, nogensmenys exempta de risc, hi ha tot un reguitzell de valors que l'han fet mereixedora del reconeixement de la Unesco com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Els castells apleguen veritables multituds de gent. Només a Catalunya actualment hi ha 61 colles. Santa Úrsula a Valls, Sant Fèlix a Vilafranca o Sant Magí a Tarragona són algunes de les diades seguides en directe per milers de persones. Mai els castells havien tingut tant de ressò com ara.

Amb l'Anna Guasch, actual presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres, i el Joan Ramon Ocaña, cronista i casteller, el capítol d'aquesta setmana del "MOMENTS" s'endinsarà en el món casteller.

...I és que fa més de 200 anys que castells i castellers ens ofereixen grans moments.

Ficha técnica
Dirigido por
Raül Díaz
Géneros
Historia
Idiomas
Catalán