www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.0.0/js
986547
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Homenatge a l'antic Molino

Memòries de la tele - Homenatge a l'antic Molino

12 gen. 2011

"Memòries de la tele" ret homenatge aquesta setmana a un dels teatres de varietats més populars de Barcelona: El Molino.

Recentment, El Molino, després de tretze anys, ha tornat a obrir les portes al públic. Per això, "Memòries de la tele" ha volgut retre un homenatge a l'antic Molino. De la mà de la vedet Merche Mar recordem espectacles i artistes que van passar pel teatre del Paral¿lel, com ara el Gran Johnson, Escamillo i la Bella Dorita, entre d'altres.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz recorda amb l'ajuda dels ciutadans de Sant Cugat del Vallès del músic Xavier Cugat.

I a la Butaca els veïns del Paral·lel de Barcelona ajudaran a presentar el programa.

veure més sobre "Memòries de la tele - Homenatge a l'antic Molino" veure menys sobre "Memòries de la tele - Homenatge a l'antic Molino"

Els últims 246 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

Afegeix comentari ↓

  1. Angel Gomez Martinez

    Sóc un jubilat de TVE i m'agradaria poder veure alguns programa de les primera època com ara guanyi el seu viatge amb OMO o. Aquest es feia en l'estudi que era al carrer Aragó suposo que no us sonés però vam estar durant 4 anys. Aller notícia avui diners patrocinat per Nesle. o SI O NO patrocinat per GALLINA BLANCA i per últim AMICS DEL DILLUNS Si és possible voldria una resposta Angel Gomez Martines, des de 1959 hata 2000

    30 ene 11