Vespre a La 2 - 27/03/2015
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 27/03/2015

ANDREAS LUBITZ estava de baixa i en tractament mèdic, i ho va amagar a la seva companyia i als propis companys de viatge. La policia, després...

27/03/2015 00:51:04
Vespre a La 2 - 27/03/2015 Vespre a La 2 - 27/03/2015
Vespre a La 2 - 27/03/2015 00:51:04 27/03/2015
Sinopsis

 

ANDREAS LUBITZ estava de baixa i en tractament mèdic, i ho va amagar a la seva companyia i als propis companys de viatge.

La policia, després d'escorcollar el seu apartament de Dusseldorf, ha trobat un informe estripat del seu metge que provaria una malaltia relacionada amb una depressió que arrosegava feia temps.

En canvi la policia no ha trobat cap carta de comiat ni indicis que apuntin un rerafons polític o religiós.

GERMANWINGS ha comunicat que Lubitz no va presentar cap nota mèdica pel dia de la catàstrofe.

I per tercer dia continuen treballant sense parar els equips oficials per rescatar els cossos de les 150 víctimes, escampats en una zona complexa i de difícil maniobrabilitat.

Una odontòloga forense catalana viatjarà als Alps per ajudar en la identificació de cadàvers.

Aportarà informació recopilada a Barcelona gràcies als familiars sobre implants dentals, empastaments i fins i tot radiografies mandibulars. 

I mentre es fan aquests treballs, el Govern central reforçarà l'oficina d'atenció perquè les families de les víctimes tinguin una atenció personalitzada.

I molta polseguera han aixecat les declaraciopns que va fer davant el jutge el president del Barça, tot dient que Neymar va arribar al club un any abans del previst perquè així ho havia demanat insistentment Tito Vilanova.

Aquest migdia, JOSEP MARIA BERTOMEU, ha puntualitzat que ell li va comentar a PABLO RUZ que la única responsabilitat del Tito va ser la de demanar amb urgència esportiva al davanter brasiler. I no es va equivocar, ha afegit.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán