L'Informatiu: Pujol diu que va amagar l'herència del seu pare a l'estranger de manera irregular | RTVE Play
L'Informatiu  Pujol diu que va amagar l'herència del seu pare a l'estranger de manera irregular

25/07/2014 00:00:53
Pujol diu que va amagar l'herència del seu pare a l'estranger de manera irregular Pujol diu que va amagar l'herència del seu pare a l'estranger de manera irregular
Pujol diu que va amagar l'herència del seu pare a l'estranger de manera irregular 00:00:53 25/07/2014
Sinopsis
  • L'expresident Jordi Pujol admet en un comunicat que va amagar l'herència del seu pare a l'estranger de manera irregular, i que no ha estat fins ara que l'han regularitzat, acollint-se al nou marc legal aprovat el 2012. Pujol es declara únic reponsable i demana perdó a qui es pugui sentir defraudat. 
  • Aquesta tarda l'expresident Pujol ha sorprés tothom amb aquest comunicat, on explica que, en morir el seu pare, Florenci Pujol el 1980, va deixar en herència a la seva dona, Marta Ferrusola, i als set fills del matrimoni, llavors menors d'edat, uns diners ubicats a l'estranger.BETA Pujol explica que MAI es va trobar el moment de regularitzar aquesta herència, i que no ha estat fins ara que ho han pogut fer, després d'acollir-se a l'amnistia fiscal aprovada pel govern de Mariano Rajoy el 2012. L'ex-president assegura que ell és l'únic responsable, i es compromet a respondre davant les autoritats. Finalment demana perdó a tots aquells que es puguin sentir defraudats, i demana destriar els errors, esperant que la seva declaració serveixi per reparar el mal. 
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán