L'Informatiu: L'informatiu vespre - 9/12/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 9/12/11

09/12/2011 00:25:17
L'informatiu vespre - 9/12/11 L'informatiu vespre - 9/12/11
L'informatiu vespre - 9/12/11 00:25:17 09/12/2011
Sinopsis

La quarta trobada entre la Generalitat i els sindicats dels funcionaris ha acabat avui també sense cap acord. Diuen els sindicats que el govern fa uns plantejaments absolutament agressius. Asseguren, per exemple, que volen una rebaixa del salari dels interins que arribaria a un 10%. Amb aquestes circumstàncies, i si no hi ha canvis, els sindicats diuen que es poden repetir les mobilitzacions com la que va haver-hi la setmana passada davant de la presó Model o la de Ponent.

La cimera de Brussel·les acaba amb una ruptura entre la Gran Brertanya i la resta de països de l'eurozona. El fracàs es deu a que Londres no accepta el control sobre les seves finances del pla de Merkel i Sarkozy.

Un mosso d'esquadra ha resultat mort i un altre ferit en caure del fals sostre d'una fábrica a Montblanc. El succés s'ha produit quan els policies perseguien un presumpte lladre.

El President de la Generalitat assegura que lluitar contra el frau contribueix també a millorar el finançament de Catalunya. Artur Mas ha participat avui en la celebració del dia Internacional contra la Corrupció al costat del jutge que dirigeix l'oficina antifrau de Catalunya.

Compte enrere per un Madrid-Barça que pot escurçar diferències o posar-ho molt coll amunt pel Barça. Les alineacions d'uns i altres encara estan per decidir. Això sí, res a veure l'actitud de Mourinho i la de Guardiola. El tècnic del Madrid ha delegat, un cop més, en el seu segon comparèixer en roda de premsa.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán