L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 8/05/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 8/05/13

08/05/2013 00:29:57
L'Informatiu vespre - 8/05/13 L'Informatiu vespre - 8/05/13
L'Informatiu vespre - 8/05/13 00:29:57 08/05/2013
Sinopsis

Batussa al Parlament de Catalunya, aquesta tarda... El Partit Popular demanava que no es fés el debat per a la creació de la comissió sobre el Dret a Decidir... Els populars argumenten que crear la comissió seria un acte de desacatament al Tribunal Constitucional que, hores abans, ha suspès la Declaració de Sobirania... La majoria de la cambra, però, ha rebutjat la petició del PP, que ara estudia recórrer al Constitucional. Això, després d'un debat encès.

Artur Mas demana al Constitucional prudència i que no perdi el seu paper d'àrbitre... El president de la Generalitat assegura que, malgrat els obstacles, es mantindran ferms.

El Banc dels Aliments farà una campanya extraordinària de recollida de menjar per garantir l'ajuda als més de 240mil beneficiaris que té. Cada dia distribueix més de 25mil quilos de menjar a Catalunya.

El Col.legi d'advocats de Barcelona afirma que la crisi ha col·lapsat els jutjats. També denuncien que les noves taxes judicials fan que molta gent es vegi obligada a renunciar a la Justícia.

I el Barça pot ser campió de Lliga, aquesta nit, si el Reial Madrid no guanya al Màlaga. El vestidor assegura que celebrarà el títol com es mereix; i són partidaris de fer una Rúa. La Font de Canaletas està preparada per si , finalment, avui, la Lliga es decideix matemàticament.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán