L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 5/06/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 5/06/13

05/06/2013 00:29:35
L'Informatiu vespre - 5/06/13 L'Informatiu vespre - 5/06/13
L'Informatiu vespre - 5/06/13 00:29:35 05/06/2013
Sinopsis

Les esquitxades de "metodo-3", l'agència de detectius implicada en casos de presumpte espionatge polític, han acabat forçant la dimissió de Xavier Martorell. El ja ex-director de presons de la Generalitat marxa perquè, segons que diu, no vol malmetre la imatge del govern de la Generalitat. Des de l'oposició, però, no donen el cas per tancat.

Tots els grups de l'oposició acusen el govern d'Artur Mas de paràlisi política. El president es defensa argumentant que falten recursos i reclama que Catalunya pugui apujar el sostre de dèficit.

La crisi fa augmentar d'un 110% el nombre de persones que renuncien a una herència... Els impostos, les despeses notarials o el cost de manteniment de les finques fa que molts hereus renunciïn al llegat.

Les farmàcies comencen a dispensar els antibiòtics en envasos amb la dosi justa de la durada del tractament. La mesura busca garantir un ús correcte del medicament i rebaixar la despesa sanitària.

Javier Aguirre segueix un any més com a entrenador de l'Espanyol. El club blanc-i-blau i el tècnic mexicà ho han escenificat aquest migdia en una roda de premsa on han dit que l'objectiu per l'any vinent és la permanència. El que encara està encallat és la renovació de Verdú.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán