L'Informatiu: L'informatiu vespre - (4-03-2011) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - (4-03-2011)

04/03/2011 00:27:42
L'informatiu vespre - (4-03-2011) L'informatiu vespre - (4-03-2011)
L'informatiu vespre - (4-03-2011) 00:27:42 04/03/2011
Sinopsis

L'ESTALVI ENERGÈTIC. Madrid pagarà bitllets Fins al juny a 110.

El govern central està disposat a pagar a Catalunya, tal com demanava ahir el president Mas, la rebaixa del bitllet dels trens. Ho ha dit avui el vicepresident

Rubalcaba en la roda de premsa en què ha detallat l'abast de les mesures d'estalvi energètic previstes per l'executiu. Així, hem sabut, per exemple, que el límit de 110 kilòmetres a autopistes i autovies serà, en principi, fins el mes de juny.

Vaga dels treballadors d'Aena. Anuncien que pararan Dijous Sant. Recomanen no volar aquell dia.

Els sindicats d'Aena anuncien una vaga de 24 hores per dijous Sant. Protesten per la privatització dels aeroports i recomanen que NO es comprin bitllets per viatjar aquell dia de Setmana Santa.

Simulacre d'allau. Rescat d'un atrapat a l'estació de la Masella.

Simulacre de rescat d'una persona atrapada per un allau a l'estació d'esquí de Masella. A banda de personal de pistes i sanitari, cada vegada més practicants d'esports de muntanya hi participen per adquirir experiència.

Portabella avala Laporta. L'expresident del Barça no deixarà el seu escó.

Jordi Portabella defensa un lloc important per Joan Laporta a les llistes per l'Ajuntament de Barcelona. L'ex-president del Barça diu que NO li tremolarà el pols per trencar amb Solidaritat per la Independencia i que NO pensa abandonar el seu escó al Parlament.

Evolució favorable. Guardiola sortirà demà de l'hospital i podria ser al Barça-Saragossa.

Guardiola evoluciona favorablement de l'hèrnia discal que pateix.Demà sortirà de la Clínica Dexeus i fins i tot podria dirigir el Barça-Saragossa al Camp Nou. En canvi, Cristiano Ronaldo es perdrà les dues pròximes jornades de lliga per una lesió muscular. A més, és dubte pel partit de Champions amb el Lió.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán