L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 31/05/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 31/05/13

31/05/2013 00:28:53
L'Informatiu vespre - 31/05/13 L'Informatiu vespre - 31/05/13
L'Informatiu vespre - 31/05/13 00:28:53 31/05/2013
Sinopsis

En un any l'economia espanyola començarà a recuperar-se i a generar llocs de treball. Ho ha dit el ministre d'economia, aquesta tarda, a les jornades econòmiques que fan a Sitges. Luis de Guindos afirma que ja hem superat la fase més crítica i ja veu llum al final del túnel. El ministre ha fet un repàs exhastiu als temes que, a hores d'ara, marquen l'actualitat econòmica. Ha dit, per exemple, que no apujaran l'Iva reduit i que els diposits de fins a 100 mil euros estan garantits.

Soraya Sáenz de Santamaría tanca la porta a una reforma de la Constitució perquè diu que no hi ha acord entre els partits sobre l'abast i el sentit de les reformes. Però en canvi, desde el PSOE , Rubalcaba, urgeix al PP a arribar a pactes per reformar-la.

Un 40% dels fumadors catalans han intentat deixar el tabac en l'últim any. A L'hospital de Bellvitge de Barcelona han incorporat un programa per deixar de fumar que es segueix a traves d'internet i el telèfon.

Investigadors de la Universitat autònoma de Barcelona creen un emprovador de roba virtual. Es tracta d'un simulador que ferà possible veure com ens queda una peça de roba sense haver de desvestir-nos.

Carles Puyol nega que s'operés sense dir res al club i explica que fins i tot va renúnciar a la renovació que acabava de signar. El capità afirma que ara es troba millor i vol seguir. En canvi, Victor Valdés no renova perquè diu que ja no suporta més la pressió de defensar la porteria del Barça.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán