L'Informatiu: L'informatiu vespre - 31/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 31/05/11

31/05/2011 00:29:13
L'informatiu vespre - 31/05/11 L'informatiu vespre - 31/05/11
L'informatiu vespre - 31/05/11 00:29:13 31/05/2011
Sinopsis

ELS PRESSUPOSTOS DE MAS. 24 mil milions d'euros Es dobla el dèficit permès

A 24 mil milions d'euros pugen els pressupostos de la Generaliat que avui han tingut entrada, en un llapis de memoria, al Parlament de Catalunya. Aquests pressupostos són un 10% inferiors als de l'any passat, i és que les retallades obliguen. Malgrat tot, el 70% de la despesa, segons que ha explicat el conseller d'economia, va destinat a les conselleries de caire social: sanitat, familia, benestar social i ensenyament. I una dada que pot ser font de conflicte: els primers pressupostos del govern Mas no compliran els objectius de déficit marcats pel govern central.

Rectificació alemanya. La infecció no ve d'Espanya. Mercabarna nota psicosi

Els anàlisis que s'han fet a Alemanya descarten ara que la infecció que ha matat 17 persones provingui dels cogombres espanyols. De moment, a Mercabarna NO s'ha notat una baixada en la venda d'aquesta hortalissa però sí que diuen que hi ha molta psicosi.

Inauguren un tram de la MAT. També una subestació a Bescanó. Es reforça el subministrament

Avui s'inaugura la linia de molt alta tensió entre les poblacions de Sentmenat i Bescanó. També entra en funcionament la subestació eléctrica de Bescanó. Aquesta nova infraestructura permetirà garantir el subministrament a la Costa Brava i previndre les apagades.

Els cereals, a l'alça. Artur Mas demana contenció per no perjudicar els ramaders

Els preus dels cereals caminen cap a l'alça degut al tancament de les exportacions de Rússia i la sequera que ha afectat els camps d'Alemanya i Itàlia. El president de la Generalitat, en la inauguració de la llotja de cereals de la Mediterrània, demana als pagesos que ajustin el preu per no perjudicar els ramaders.

El Barça no s'atura. Planifica la propera temporada mentre els internacionals es retroben amb els del Madrid

La directiva del Barça es reuneix per fer balanç de l'any i preparar la propera temporada... De fet ja han traspassat Martín Cáceres al Sevilla per 3 milions i mig d'euros més variables. Mentrestant, els internacionals blaugrana s'han retrobat amb els del Madrid després dels 4 clàssics.. i és que Espanya juga contra els Estats Units i Veneçuela

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán