L'Informatiu: L'informatiu vespre - 30/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 30/04/12

30/04/2012 00:26:59
L'informatiu vespre - 30/04/12 L'informatiu vespre - 30/04/12
L'informatiu vespre - 30/04/12 00:26:59 30/04/2012
Sinopsis

El govern prepara una liberalització de serveis públics que explicarà divendres. Fins aleshores no es coneixerà a quines companyies afectarà, però sonen noms com els de Renfe o Aena. I és que els ajustos, Rajoy ho va dir dissabte, no s'han acabat, sino que segueixen per fer front a la crisi. Una conjuntura que té en els bancs un dels seus punts febles. Per a encarar-ho, avui s'ha confirmat també que el govern veu amb bons ulls la creació d'un organisme que absorbeixi el que anomenen actius tòxics; és a dir, tots els habitatges per vendre que ara arrosseguen els comptes bancaris.

La baixada de l'Euribor permetrà que les hipoteques s'abarateixin uns 50 euros mensuals. Des d'avui neix un nou index hipotecari, l'IRS. Potser més car que l'euribor però més estable.

Abril s'acomiada amb nevades al Pirineu que deixen fins a 40 centímetres a la cara nord i 15 al pirineu central. La previsió indica que la nevada continuarà aquesta nit i demà.

La plataforma "Prou Peatges" avisa que demà es poden crear cues a les barreres pels conductors que es neguin a pagar. El conseller d'Interior diu que no s'establirà cap dispositiu especial de mossos per aquest motiu.

Després d'ajornar uns dies la celebració de la Lliga del Madrid, el Barça se centra ara en els pocs objectius que li queden: el Zamora per a Valdés, la lluita pel pitxitxi i la Bota d'Or de Messi amb Cristiano Ronaldo i la final de la Copa del Rei del proper 25 de maig.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán