L'Informatiu: L'informatiu vespre - 3/10/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 3/10/12

03/10/2012 00:25:25
L'informatiu vespre - 3/10/12 L'informatiu vespre - 3/10/12
L'informatiu vespre - 3/10/12 00:25:25 03/10/2012
Sinopsis

La societat que ha de gestionar els actius tóxics dels bancs, el que coloquialment s'ha definit com a "banc dolent", començarà a funcionar al desembre. Ho ha anunciat avui el ministre d'economia, Luís de Guindos, que ha explicat que la gestió d'aquesta societat estarà majoritariament en mans privades.... i que la sortida al mercat de l'estoc immobiliari dels bancs abaratirà el preu dels pisos....Els promotors i les immobiliàries estan expectants... Fa més de 24 mesos que els preus de l'habitatge cauen i els bancs tenen por que els preus dels pisos baixin.

El conseller d'economia preveu una transició tranquila cap a un estat propi i no tem que hi hagi un boicot comercial contra Catalunya. Andreu Mas-Colell ha intenta calmar així la preocupació de l'empresariat català davant la indepèndencia.

Artur Mas qualifica d'injust i deslleial el repartiment del déficit entre l'Estat i les autonomies. El president de la Generalitat creu que el rescat d'Espanya és inevitable i que s'ha de demanar com abans millor.

Suspesos de feina i sou dos policies locals de Cerdanyola que conduïen de forma temerària. Els agents ballaven dins el cotxe, i conduïen treient el cos per la finestra, sense agafar el volant i tapant-se els ulls.

El Consell d'Administració de l'Espanyol ha d'anunciar d'aquí a una minuts que es dissol i que convoca eleccions a president. Hores d'ara s'està celebrant la junta extraordinària a l'estadi de Cornellà El Prat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán