L'Informatiu: L'informatiu vespre - 3/09/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 3/09/12

03/09/2012 00:24:26
L'informatiu vespre - 3/09/12 L'informatiu vespre - 3/09/12
L'informatiu vespre - 3/09/12 00:24:26 03/09/2012
Sinopsis

Canvis de pes al PSC. Després d'un estiu ple de comentaris sobre manca de nord del PSC i especulacions sobre si hi havia prou lideratge al partit, hi ha hagut cop de timó. El tarragoní Xavier Sabaté substitueix Joaquim Nadal, com a president del grup parlamentari socialista, i el portaveu a la cambra, Miquel Iceta, deixa el lloc a Jaume Collboni. El primer secretari del partit, Pere Navarro, sembla que busca redreçar el primer partit de l'oposició.

Primer dia laborable amb el nou IVA en vigor a botigues i benzineres. Les asociacions de consumidors calculen que les families gastaran de mitjana 50 euros mensuals més en la cistella de la compra.

CCOO denuncia la discriminació salarial del joves que cobren 9 mil euros menys de mitjans que la resta de treballadors. El sindicat alerta també que la taxa d'atur dels menors de 25 anys arriba al 51%.

Un grup d'afectats per la hipoteca imita els jornalers andalusos i assalten un supermercat de Vilafranca del Penedès. S'han emportat dos carros plens de menjar per valor d'uns 260 euros.

Les declaracions de Cristiano Ronaldo dient que està trist continuen generant reaccions. El desig de marxar del Madrid, una possible oferta multimilionària o una tàctica per aconseguir millorar el contracte.... Sigui com sigui l'afer deixa en segon pla el lideratge en solitari del Barça a la Lliga.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán