L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 28/06/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 28/06/13

28/06/2013 00:26:59
L'Informatiu vespre - 28/06/13 L'Informatiu vespre - 28/06/13
L'Informatiu vespre - 28/06/13 00:26:59 28/06/2013
Sinopsis

El govern espanyol ha aprovat el sostre de despesa que servirà per elaborar els Pressupostos del 2014. Són una mica més de de 33mil milions d'euros. El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha explicat que els càlculs s'han fet tenint en compte que l'any vinent, segons que ha dit, Espanya estarà en el camí del creixement... El ministre també ha confirmat que treballen en les balances fiscals. Aquest serà un element, diu, útil i clarificador en les negociacions del nou model de finançament i del dèficit autonòmic per a cada territori.

El conseller d'economia confirma que Catalunya podrà tenir un objectiu de dèficit superior a l'1,3% acorat ahir en el consell de política fiscal. Mas-Colell espera que, una vegada hagin pactat la xifra definitiva, la Generalitat podrà presentar els pressupostos.

La Reina Sofia visita la Vall d'Aran per mostrar el suport de la Casa Reial després de les riuades. El síndic demana a la reina que faci saber arreu que la Vall ja es prepara per acollir tothom que els vulgui visitar.

Avui ha començat la primera gran operació sortida de l'estiu amb una previsió de 5 milions de cotxes a les carreteres espanyoles... A l'aeroport del Prat també esperen un cap de setmana amb molta mobilitat. Només avui tenen previstos 900 vols.

El fins ara entrenador del Girona, Joan Francesc Ferrer 'Rubi' s'incorpora al Barça com a assitent de Tito Vilanova. Ha signat per una temporada més una altra opcional. El president de l'Espanyol, de la seva banda, ha expressat el seu malestar amb el club blaugrana per la manera com se'ls han endut 5 jugadors del planter.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán