L'Informatiu: L'informatiu vespre - 26/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 26/05/11

26/05/2011 00:26:22
L'informatiu vespre - 26/05/11 L'informatiu vespre - 26/05/11
L'informatiu vespre - 26/05/11 00:26:22 26/05/2011
Sinopsis

Que la desfeta electoral socialista tindria conseqüències era d'esperar. Però avui, amb aquesta declaració de Carme Chacón, queda més clar. El PSOE viu, a hores d'ara, una dura batalla interna per decidir quin camí cal agafar i qui ha de ser el guia en aquest trajecte. No serà Carme Chacón. La socialista catalana ha llençat avui la tovallola. Diuen que l'escollit pot ser Rubalcaba, però, de moment, el veterà polític, calla.

Xavier Trias estudia amb Alberto Fernández vies de col.laboració per garantir la governabilitat a l'Ajuntament de Barcelona. A Badalona el popular Garcia Albiol i a Tarragona el socialista Ballesteros reclamen a Convergència que respecti les llistes més votades.

Detenen 5 empresaris espanyols, tres d'ells catalans, que pretenien vendre helicopters de guerra a l'Iran i Veneçuela. La policia ha incautat diferents parts d'aquests aparells en naus industrials de Sabadell i Terrassa.

Acaba el judici del gendre dels joiers Tous. Lluis Corominas demana perdó i diu que mai es treurà de sobre els fets que van acabar amb la mort d'un dels pressumptes lladre.

Només queden dos dies per a la final de la Champions, i Barça i Manchester afinen la seva preparació. Als esports serem en directe a Wembley, on els blaugrana s'han entrenat aquest matí sota la pluja a la ciutat esportiva de l'Arsenal i tot seguit han canviat d'hotel. Els diables vermells de la seva banda han arribat aquesta tarda a Londres.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán