L'Informatiu: L'informatiu vespre - 25/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 25/04/12

25/04/2012 00:28:56
L'informatiu vespre - 25/04/12 L'informatiu vespre - 25/04/12
L'informatiu vespre - 25/04/12 00:28:56 25/04/2012
Sinopsis

Alguna cosa podria haver-se esquerdat avui entre alicia Sanchez Camacho i Artur Mas, o, per ser més precisos, en la col·laboració que fins ara haviem vist al Parlament català entre PP i Convergència. I és que sembla que l'oblit de Catalunya en els pressupostos de l'Estat i les acusacions que les autonomies son les culpables del dèficit han disgustat moltíssim Artur Mas.

El partit popular fa valer la seva majoria absoluta al Congrés i tomba totes les esmenes a la totalitat presentades als pressupostos de l'Estat. L'oposició acusa el govern de manca de diàleg i supèrbia.

Prop de 2 mil aspirants opten a les proves per ocupar 150 llocs de venedors a les botigues de la Roca Village. Les proves es fan avui i demà, i a banda de l'experiència i l'angles i el francés es valoren molt els coneixements d'idiomes com el rus i el xinés.

Científics catalans identifiquen la molècula que propaga el virus de la sida pel cos humà. El repte ara serà trobar un medicament que atuiri aquesta molecula i freni la infecció.

A Can Barça miren de refer-se de l'eliminació de la Champions contra el Chelsea mentre esperen la decisió de Guardiola sobre la seva renovació. El tècnic blaugrana va reconèixer ahir que analitzarà la situació amb el president Rosell i que en els pròxims dies prendrà una decisió.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán