L'Informatiu: L'informatiu vespre - 23/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 23/05/12

23/05/2012 00:28:30
L'informatiu vespre - 23/05/12 L'informatiu vespre - 23/05/12
L'informatiu vespre - 23/05/12 00:28:30 23/05/2012
Sinopsis

A Brussel.les, aquesta tarda-nit, cimera europea important per intentar definir estratègies contra la crisi. És una reunió que, per influència del nou president francés, François Holande, s'ha batejat com "del creixement". I a migdia, a París, previa a la cimera, trobada d'Hollande amb Mariano Rajoy. Ambdos mandataris han coincidit en la necessitat d'aturar els atacs sobre els deutes sobirans i Rajoy ha assegurat que el sistema bancari espanyol no necessita un rescat europeu.

El ministre d'economia afirma que l'Estat aportarà el diner necessari per sanejar Bankia i poder vendre l'entitat. El PSOE demana a de Luis de Guindos que es depurin responsabilitats contra els gestors del banc.

La fàbrica de Nissan a Barcelona fabricarà la primera furgoneta eléctrica de la companyia. Aquest nou model suposarà una inverssió de 100 milios d'euros i la creacio de 700 llocs de treball.

Neguit a Mataró per l'aparició, en només cinc dies, de dues ancianes mortes amb signes de violència als seus domicilis. Els mossos d'Esquadra investiguen el cas i no confirmen ni desmenteixen si hi ha relació entre les dues morts.

Iniesta diu que volen guanyar la Copa del Rei per tancar l'era Guardiola amb una alegria però que una derrota no deslluiria aquests 4 anys plens d'èxits. El manxec també lamenta la baixa de Villa per l'Eurocopa i elogia l'actitud del Guaje d'autodescartar-se.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán