L'Informatiu: L'informatiu vespre - 22/02/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 22/02/12

22/02/2012 00:29:22
L'informatiu vespre - 22/02/12 L'informatiu vespre - 22/02/12
L'informatiu vespre - 22/02/12 00:29:22 22/02/2012
Sinopsis

Entregar el pis i saldar la hipoteca amb el banc. És el somni de moltes famílies amb risc d'exclusió i una mesura que el govern central ha anunciat per evitar més desnonaments. L'anunci només afectaria famílies amb renda baixa i amb tots els membres a l'atur. A més, per a què s'apliqui cal que els bancs l'acceptin. Això vol dir que els beneficiaris de l'anunci seran ben pocs i que farà dificil aconseguir l'objectiu que es busca: reduir els desnonaments a l'Estat.

El magnat estadounidenc Adelson diu que està decidit. Serà Barcelona o Madrid. El macroprojecte de l'Eurovegas podria ubicar-se a Viladecans. La Generalitat admet jugar amb desaventatge respecte Madrid però defensa el projecte perquè seria un important atractiu turístic.

La nova reforma laboral es cobra la primera víctima a Catalunya. La fàbrica de cables, Fercable amb seu a Sant Vicenç dels Horts és la primera empresa a Catalunya que aprofita la reforma per presentar un ERO a 95 treballadors sense esperar cap autorització de l'administració.

La manca d'inversió en les carreteres gironines converteix alguns trajectes en tot un perill. És el cas de la Nacional 2 on desde fa anys s'hi fan obres. L'alternativa és agafar l'AP7 tot i que tampoc és del tot segura.

El Barça ha tornat als entrenaments després de dos dies de festa amb totes les mirades posades en Guardiola. El tècnic encara no ha renovat i els jugadors no paren de demanar-li que ho faci. Dani Alves està convençut que seguirà i ha dit que sense ell no són ningú.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán