L'Informatiu: L'informatiu vespre -  21/06/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 21/06/11

21/06/2011 00:29:24
L'informatiu vespre -  21/06/11 L'informatiu vespre -  21/06/11
L'informatiu vespre - 21/06/11 00:29:24 21/06/2011
Sinopsis

El Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat emprendran accions legals contra els acusats d'haver agredit als diputats catalans. És una primera resposta als incidents del passat 15 de juny. Però al mateix temps, i això ho ha explicat molt clarament l'ex-president del Parlament Joan Rigol, els polítics han de saber reaccionar al missatge NO violent que hi ha darrera de les mobilitzacions.

Càrites denuncia que creix la pobresa infantil i augmenten les malalties físiques i psíquiques de les persones que pateixen precarietat econòmica. La majoria dels ajuts de l'organització són per cobrir necessitats básiques d'alimentació i habitatge.

Comissions Obreres denuncia un mercat clandestí de mà d'obre barata a les comarques de Lleida. Els sindicats agraris, però, diuen que la majoria de pagesos compleix la llei i són una excepció els qui paguen per sota del conveni.

Judici a l'Audiència de Barcelona per la mort d'un nadó de nou mesos suposadament maltractat per la seva mare. Acusen la dona de causar lesions freqüents a la criatura i de donar-li cocaïna.

El fitxatge d'Alexis Sánchez pel Barça va per bon camí i el jugador del Udinese ha deixat la concentració de la selecció xilena per volar aquesta nit cap a Barcelona.El president del Granada i soci dels propietaris del Udinese, Enrique Pina, reconeix que les negociacions es troben al 80% i que només falten tancar uns serrells.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán