L'Informatiu: L'informatiu vespre - (21/03/11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - (21/03/11)

21/03/2011 00:28:42
L'informatiu vespre - (21/03/11) L'informatiu vespre - (21/03/11)
L'informatiu vespre - (21/03/11) 00:28:42 21/03/2011
Sinopsis

Preocupació a l'Organització Mundial de la Salut per la contaminació radioactiva detectada en els aliments japonesos. El govern de Tòkio ha prohibit consumir llet, verdura i aigua de la zona propera a la central de Fukushima. Dia a dia, doncs, creixen les conseqüències del que ha passat al Japó. A casa nostra, alguns establiments que venen productes d'allà ja preveuen que, en les properes setmanes, els hi pot faltar gènere.

Mentre continuen els atacas sobre Líbia, Alemanya es desmarca de l'operació aliada i diuen que la lliga àrab tampoc no hi està d'acord. Rússia, de la seva banda, afirma que els atacs van més enllà de l'autorització de l'ONU

El descarrilament del tren que ha afectat la línia de rodalies entre Sitges i Vilanova i la Geltrú pot haver estat degut a un sabotatge. Els tècnis d'Adif que han treballat en les tasques de reparació han trobat prop de la via una barra de ferro que podria haver provocat la sortida del comvoi.

Avui és el dia mundial de les persones amb Síndrome de Down. Les associacions que treballen per defensar el col·lectiu assenyalen el dret com a ciutadans que tenen a poder realitzar una vida pròpia i independent.

Eric Abidal comença a rebre visites dels seus companys, tècnics i directius després de l'operació en què li van extirpar un tumor al fetge. Mentrestant, el Barça s'entrena amb només 6 jugadors del primer equip per la marxa dels internacionals amb les seves seleccions.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán