L'Informatiu: L'informatiu vespre - 20/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 20/04/12

20/04/2012 00:28:57
L'informatiu vespre - 20/04/12 L'informatiu vespre - 20/04/12
L'informatiu vespre - 20/04/12 00:28:57 20/04/2012
Sinopsis

10 mil milions d'euros. Aquesta és la quantitat de diners que el govern espanyol espera estalviar amb els ajustos sobre la sanitat i l'educació que avui ha aprovat. Aquesta mesura ja s'esperava, i per això la sorpresa ha estat en un altre terreny, el de les televisions. L'executiu del PP ha decidit que els canals autonòmics es podran privatitzar. S'ha aprovat també un decret llei per tal de nomenar el nou president de RTVE. Diu el govern que la negociació amb el PSOE per acordar aquest càrrec era en un carreró sense sortida.

Els estudiants reben amb pessimisme l'anunci de l'augment de taxes universitàries que creuen que perjudicarà la qualitat de l'ensenyament públic. Molts d'ells temen no poder fer front a aquest encariment.

Convergència i Unió ha presentat esmena a la totalitat als pressupostos generals de l'Estat. CiU acusa al govern del PP de deslleialtat cap a Catalunya però confia que el govern rectifiqui.

La guardia civil desmantella a Barcelona un laboratori de droga on es fabricava heroina i cocaina. La instal·lació treballava per diferents xarxes de narcotraficants.

El Barça rep demà el Madrid en un clàssic en què es jugaran mitja lliga. Els blaugrana s'han entrenat aquesta tarda encara amb el dubte d'Alexis Sánchez. Els de Guardiola són conscients que necessiten una victòria per posar-se a 1 punt dels blancs i continuar somniant amb ser campions.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán