L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 19/07/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 19/07/13

19/07/2013 00:28:30
L'Informatiu vespre - 19/07/13 L'Informatiu vespre - 19/07/13
L'Informatiu vespre - 19/07/13 00:28:30 19/07/2013
Sinopsis

VILANOVA POT DEIXAR EL BARÇA

Rosell és a punt d'anunciar que Tito deixa la banqueta per una recaiguda

A falta que es faci oficial, tot apunta que TITO VILANOVA ha recaigut (per tercer cop) de la seva malaltia i deixa la banqueta del Barça... El club ha convocat d'urgència una roda de premsa per d'aquí a mitja hora a la Ciutat Esportiva. El president SANDRO ROSELL i el director esportiu ANDONI ZUBIZARRETA... podrien anunciar la marxa de Vilanova i, potser, el nom del seu substitut.

Ja han tornat

MONTSERRAT I BLANCA JA SÓN A CASA

Montserrat Serra i Blanca THIE-BÓ han arribat aquesta tarda a la base aèria de Torrejón, des d'on han marxat en aquests vehicles que veiem... La família i l'ONG Metges sense Fronteres demanen respecte a la privacitat i temps perquè es recuperin.

CAS BÁRCENAS

La Diputació Permanent decidirà el dia 24 si Rajoy compareix al Congrés

Serà la Diputació Permanent del Congrés, el 24 de juliol, qui decideixi si, finalment, Mariano Rajoy compareix a la cambra pel cas Bárcenas.

Així ho ha confirmat la vicepresidenta del govern a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Soraya Saénz de Santamaria ha insistit, també, en que Rajoy ha donat, dóna y donarà totes les explicacions que consideri necessàries als ciutadans. D'altra banda, el ministre de Justícia ha reiterat que la militància en un partit és totalment compatible amb exercir un càrrec de responsabilitat; en referència al president del Tribunal Constitucional.

Imputada la gerent del PSC

ESCORCOLL A LA SEU PEL CAS "MÉTODO 3"

La policia escorcolla la seu del PSC i s'endú l'ordinador de la gerent del partit. La jutge ha ordenat imputar Lluïsa Bruguer. El PSC nega haver encarregat gravar Sánchez-Camacho, mentre que el PP demana explicacions urgents a Pere Navarro.

AIGUATS I PEDRA A L'EMPORDÀ

Les tempestes malmeten el camp i inunden carreteres i carrers

Una altra tarda de tempestes, pedregades i aiguats. Avui s'han concentrat sobretot a les comarques gironines, on en poca estona han arribat a deixar gairebé 50 litres per metre quadrat. La força amb que decarregava la pluja en alguns moments, ha provocat acumulacions d'aigua i petites inundacions. La pedra i la calamarsa tenien una mida considerable, la qual cosa fa pensar que ha pogut fer bastant de mal al camp i al mobiliari urbà.

PROTEGIR ELS INFANTS

Govern, grups parlamentaris i entitats signen el Pacte per a la Infància

Han estat un grup de nens els encarregats de llegir fragments del text, a l'acte de signatura. L'objectiu d'aquest pacte és protegir i atendre els infants i adolescents més vulnerables... Impulsat pel govern català, té el suport dels grups parlamentaris i d'una setantena d'entitats i organitzacions. El pacte busca impulsar polítiques per millorar la protecció dels més petits.

DESCARRILA UN TREN DE FGC

Una vintena de passatgers han estat evacuats però no hi han hagut ferits

El servei dels Ferrocarrils de la Generalitat està funcionant amb total normalitat després que, aquest matí, un dels seus convois descarrilés a l'estació de Plaça Catalunya... L'incident s'ha produit a les 11 del matí i ha obligat a suspendre durant una hora el servei entre Provença i Plaça Catalunya. El problema ha estat al caniv d'agulles a la via d'entrada d'una de les andanes. No hi ha hagut ferits però han hagut d'evacuar tots els passatgers.

GIRONA, AVUI

Juan Manuel Sánchez-Bustamante, nou subdelegat del Govern a Girona

Juan Manuel Sánchez - Bustamante ha pres possessió aquest matí com a nou subdelegat del govern espanyol a Girona. L'alcalde, Carles Puigdemont ha al·legat problemes d'agenda per no assistir a l'acte. Tampoc no hi han anat els representats d'Iniciativa i d'ERC, perquè considera que l'administració de l'Estat ataca Catalunya. Només ha assistit la portaveu del Partit Popular al consistori. Sánchez- Bustamante ha promés compromís, responsabilitat i treball.

POSSIBLES SORTIDES

Forlín és a punt de marxar a Qatar i el Swansea fa una oferta per Wakasso.

L'Espanyol està jugant a hores d'ara el seu primer amistós de la pretemporada contra un combinat de jugadors de la Vall d'Aran. Un partit que podria ser l'últim de Juan Forlín amb la samarreta blanc-i-blava.

El migcampista argentí, que fa dos dies havia estat nomenat segon capità, és a punt de ser traspassat al AL RAYYAN de Qatar per prop dos milions d'euros... D'altra banda, l'Espanyol també ha rebut una oferta del Swansea per Wakasso. Els representants del ghanès i el president Joan Collet han estat negociant abans del partit d'aquesta tarda i la intenció del club és evitar la marxa de Wakasso a l'equip gal·lès.

TVE es bolca amb el Mundial

DEMÀ SINCRO, AIGÜES OBERTES I SALTS

La competició arrenca demà al matí amb el solo tècnic de natació sincronitzada, en què participa Ona Carbonell. També, començarà la competició en aigües obertes i els salts. Televisió Espanyola és l'encarregada de produïr la senyal per a tot el món i es bolca amb 280 professionals i 12 hores diàries de programació.

ENTRADA PEL PARK GÜELL

Costarà 8 euros i es començarà a cobrar a partir del 25 d'octubre

Visitar el Park Güell de Barcelona deixarà de ser gratuït... A partir del 25 d'octubre, caldrà pagar una entrada de 8 euros... Ara bé, continuaran entrant gratis els veïns, les persones inscrites al programa "Gaudir més Barcelona" i els alumnes, pares i professors de les escoles de la zona... A més, es limitarà l'accès a 800 persones per hora... Amb aquestes mesures, l'ajuntament vol evitar aglomeracions, millorar la qualitat de vida dels veïns i lluitar contra la venda il·legal dins el parc.

ESTRENES DE LA SETMANA

Ahora me ves, de Louis Leterrier; Llévame a la luna, de Pascal Chaumeil

Fan màgia, però també roben bancs. Es fan dir "els quatre genets", i porten de cap al FBI, que no aconsegueix atrapar-los. Els diners que roben, sempre procedents de negocis bruts, els reparteixen després entre el públic dels seus espectacles. Repartimetn de luxe, amb Jesse Eisenberg, Morgan Freeman o Michael Caine.

A Danny Boon el vam conèixer amb la comèdia "Bienvenidos al norte". Ara, en aquesta comèdia romàntica dirigida per Pascal Chaumeil, és l'ingenua víctima escollida per una dona, Diane Kruger, per casar-s'hi i divorciar-se després. L'objectiu és trencar una maledicció familiar que diu que els primers matrimonis no surten bé, i casar-se després amb el seu promés.

Zarafa és una petita jirafa, enviada des d'Egipte a París com regal al rei de França. En Maki només és un nen, però no es vol separar de l'animal, i l'acompanyarà en el seu viatge ple de perills i aventures, amb la idea de portar-la de tornada a Àfrica.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán