L'Informatiu: L'informatiu vespre - 19/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 19/01/12

19/01/2012 00:28:02
L'informatiu vespre - 19/01/12 L'informatiu vespre - 19/01/12
L'informatiu vespre - 19/01/12 00:28:02 19/01/2012
Sinopsis

Són afectats per las anomenades participacions preferents. S'han manifestat aquesta tarda davant la seu de la Caixa, una de les entitats que va vendre aquest producte bancari. Als clients els van dir que era un producte segur, d'alt rendiment i amb liquiditat garantida. Però a l'hora de la veritat s0han trobat que no poden recuperar els diners i corren el perill, fins i tot, de perdrels... En el cas de la Caixa, es calcula que va col.locar uns 5 mil milions d'euros d'aquest producte. ..Els compradors són sobretot gent gran que hi va invertir bona part dels seus estalvis.

Comencen a declarar els imputats per la càrrega policial contra els indignats a la plaça de Catalunya. L'ex-tinent d'alcalde de Barcelona, Assumpta Escarp, defensa l'actuació de la guardia urbana i es desmarca de las càrregues dels mossos.

Els pagesos d'Alcarràs, a LLeida, s'organitzen en patrulles per aturar els robatoris de collites i bestiar que pateixen. Reclamen canvis legislatius amb penes més severes per aquest tipus de delicte.

El jutjat de Figueres investiga la denuncia que han interposat tres turistes que s'allotjaven a un hotel de Roses. Van trobar una càmara web camuflada a la reixeta de la dutxa de l'establiment.

Els blaugrana tornen a la feina. De moment el club no té intenció de denunciar a Pepe per la trepitjada que li va fer a Leo Messi durant el clàssic. Ara falta veure si el comitè de competició actua d'ofici o l'agressió queda sense sancionar.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán