L'Informatiu: L'informatiu vespre -  17/06/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 17/06/11

17/06/2011 00:28:31
L'informatiu vespre -  17/06/11 L'informatiu vespre -  17/06/11
L'informatiu vespre - 17/06/11 00:28:31 17/06/2011
Sinopsis

Avui hem sabut que Catalunya és la comunitat més endeutada de tot l'Estat. Els catalans, segons dades publicades pel Banc d'Espanya, debem més de "34 mil milions" d'euros. Amb l'actual situació de crisi, amb una economia que no acaba d'arrencar per produir riquesa, la xifra realment... espanta. Des del govern de Catalunya es demana tranquilitat i es diu que ja s'estan prenent les mesures per fer front a la situació.

Llibertat amb càrrecs pels cincs detinguts arran dels aldarulls del Parlament de Catalunya. Avui han declarat davant el jutge. Aquest migdia representats del moviment 15-M han tornat a desmarcar-se dels actes de violència.

La investigació de l'Audiència Nacional sobre el banquer Emilio Botín i la seva família, per pressumpte frau fiscal, plena sobre l'assemblea d'accionistes del Banc Santander que s'ha fet avui. La família de banquers ha explicat en un comunicat que ja ha regularitzat la seva situació amb hisenda.

La sèrie de televisió Lost, "perdidos", ha centrat la prova oral d'anglès dels exàmens de selectivitat. Avui "30 mil" joves que aspiren a entrar al grau Superior han acabat les tres jornades de proves d'accés universitari.

Ricky Rubio ha anunciat avui que fa el salt a l'NBA. El base del Masnou ha dit que se'n va per complir un somni, però que li ha costat prendre la decisió perquè s'ha trobat molt bé al Barça. Ricky signarà un contracte amb Minnesota per 4 temporades i els blaugrana cobraran un milió d'euros per la seva clàusula.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán