L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 16/07/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 16/07/13

16/07/2013 00:29:46
L'Informatiu vespre - 16/07/13 L'Informatiu vespre - 16/07/13
L'Informatiu vespre - 16/07/13 00:29:46 16/07/2013
Sinopsis

Després de 4 anys d'investigacions, el jutge ha tancat la instrucció del cas Palau i ha decidit enviar a judici als principals imputats, entre els quals Félix Millet, Jordi Montull i la seva filla Gemma, acusats d'espoliar 18 milions d'euros en benefici propi. Políticament el més rellevant és que el jutge veu indicis que Convergència Democràtica s'hauria finançat amb 5 milions d'euros en comissions de la constructora Ferrovial. El partit diu que el jutge no te cap base sòlida i el govern català creu que les conclusions del jutge són contradictòries.

El conseller d'Interior aparta del servei un caporal i 6 agents dels Mossos que van amagar que estaven prop del lloc on Ester Quintana va perdre un ull. Segons Espadaler, però, no hi ha proves que els agents disparessin pilotes de goma.

És Iñaki Urdangarín arribant a la Ciutat de la Justícia per declarar. El Duc de Palma ha coincidit amb el seu exsoci, DiegoTorres, en una vista a porta tancada. Urdangarin vol que es prohibeixi la difusió d'uns correus privats, per preservar la seva intimitat.

La Generalitat vol estendre l'ensenyament en anglès d'una part de les matèries a totes les escoles. De moment, el pla arrencarà a 50 centres repartits per tot Catalunya. L'objectiu és que, en 5 anys, millori el nivell dels alumnes de tots els centres.

Als esports, escoltarem la resposta de Tito Vilanova a les paraules de Pep Guardiola, de la setmana passada. L'entrenador del Barça no s'ha mossegat la llengua.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán