L'Informatiu: L'informatiu vespre - (16/03/11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - (16/03/11)

16/03/2011 00:28:11
L'informatiu vespre - (16/03/11) L'informatiu vespre - (16/03/11)
L'informatiu vespre - (16/03/11) 00:28:11 16/03/2011
Sinopsis

4 reactors nuclears fora de control. Experts i tècnics japonesos lluiten aferrissadament per intentar refredar-los i evitar una catàstrofe d'una gran magnitud. De moment, no se'n surten. El comissari europeu d'energia ha arribat a parlar d'apocalipsi. La situació és tan greu que, per primera vegada en 22 anys, l'emperador del Japó s'ha dirigit al poble, i els ha demanat que no es donin per vençuts

El govern espanyol ordena revisar totes les centrals nuclears del país. El president Zapatero, arran de l'accident al Japó, vol que es pugui garantir que totes les centrals compleixen les màximes mesures de seguretat.

Joana Ortega demana disculpes al Parlament perquè al seu currículum figura com llicenciada en psicologia i no és veritat. La vicepresidenta de la Generalitat diu que és un error i l'oposició li retreu que la dada ja apareixia l'any 2006.

Les platges del Maresme novament sense sorra a causa de les llevantades dels darrers dies. Cabrera de Mar, una de les localitats més afectades, es planteja anar als tribunals si el Ministeri de Foment i la Generalitat no sol·lucionen el problema.

Eric Abidal passarà demà a la tarda pel quiròfan perquè li extirpin el tumor que li han detectat al fetge. Una notícia que ha conmocionat el món del futbol en general, i els seus companys del Barça en especial. Fins i tot sembla que el francès és qui ho assimila millor i ha hagut d'animar a la resta de la plantilla.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán