L'Informatiu: L'informatiu vespre - 14/12/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 14/12/11

14/12/2011 00:28:24
L'informatiu vespre - 14/12/11 L'informatiu vespre - 14/12/11
L'informatiu vespre - 14/12/11 00:28:24 14/12/2011
Sinopsis

Milers de treballadors de la funció pública s'han concentrat aquesta tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Sota la consigna d'oposar-se a les retallades dels serveis publics i defensar els llocs de treball, els convocants de la protesta asseguren que hi ha alternatives als ajustos que fa el govern, i que aquestes retalades només aconsegueixen escanayar l'economia i crear més atur.

Comencen a declarar davant un jutge de l'audiència nacional els diputats catalans que van patir agresions davant el Parlament. Montserrat Tura i Jordi Turull demanen que s'actui només contra els violents mentre que Salvador Milà i Joan Boada no han comparegut davant del jutge.

150 mil catalans, la meitat del quals estan a l'atur, han demanat enguany ajuda a Càrites. L'associació explica que els preocupa molt l'augment d'un 36% de menors d'edat que necessiten ser atesos i que estan en risc d'exclussió social.

Els menus de Nadal d'enguany seran més barats. A hores d'ara, segons els majoristes, les fruites i hortalisses es troben fins a un 13 per cent més barates i el peix pot arribar a un 15% menys que l'any passat.

El Barça s'enfrontarà al Santos a la final del Mundial de Clubs si demà elimina l'Al-Saad qatarí a semifinals. Els blaugrana s'han entrenat avui a l'escenari del partit a Yokohama mentre el seu possible rival eliminava el Kashiwa amb un gran gol de Neymar.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán