L'Informatiu: L'informatiu vespre - 13/10/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 13/10/11

13/10/2011 00:27:26
L'informatiu vespre - 13/10/11 L'informatiu vespre - 13/10/11
L'informatiu vespre - 13/10/11 00:27:26 13/10/2011
Sinopsis

Dues cooperants espanyoles de Metges Sense Fronteres han estat segrestades a Kènia. Segons sembla, el vehicle en que viatjaven les dues cooperants ha estat tirotejat, el conductor ferit i les dues dones segrestades. Segons les informacions que han trascendit, una de les cooperants és una noia catalana de Girona.

El conseller d'Interior presenta al Parlament el Pla de Seguretat i Atenció a les Víctimes de Violència Masclista. Felip Puig explica que enguany han rebut 16 mil denúncies de maltractament que afecten no solsament a dones sino també als menors i a la gent gran.

Deixen en llibertat amb càrrecs el regidor de Masquefa que va atropellar dos veins de la població que havien retirat una bandera espanyola. El jutge l'imputa dos intents d'homicidi i ha dictat una ordre d'allunyament respecte a les víctimes.

La crisi fa que proliferin drapaires clandetins que es dediquen a buidar de paper i cartró els contenidors de les ciutats. El gremi de recuperadors es queixa dels perjudicis econòmics que els provoquen aquests robatoris.

Pep Guardiola ja té tota la plantilla a la seva disposició per preparar el partit de dissabte contra el Racing de Santander. Aquesta tarda s'han incorporat a la feina Messi, Mascherano, Alves i Adriano i tots quatre han entrenat amb normalitat. Alexis i Cesc són els únics lesionats.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán