L'Informatiu: L'informatiu vespre - 12/12/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 12/12/11

12/12/2011 00:28:58
L'informatiu vespre - 12/12/11 L'informatiu vespre - 12/12/11
L'informatiu vespre - 12/12/11 00:28:58 12/12/2011
Sinopsis

Jesus Posada serà el nou president del Congrés dels diputats i Pio García Escudero estarà al capdavant del Senat. Així ho ha decidit, i ho ha anunciat avui, Mariano Rajoy. A la mesa del Congrés també hi haurà tres polítics catalans: Dolors Montserrat del PP a Catalunya, Teresa Cunillera, del PSC i Jordi Jané de CiU. A banda, però, d'aquests noms, i despres de molts dies de silenci, Rajoy ha explicat també que una reforma laboral, una reestructuració del sistema financer i la creació de llocs de treball són algunes de les prioritats en que pensa centrar el seu esforç.

La casa del rei anuncia que Iñaki Urdangarin deixa de participar en les activitats oficials de la familia reial. Qualifica de poc exemplars les activitats del Duc i anuncia també que abans de final d'any, a traves del web oficial, s'explicaran les despeses de la Zarzuela.

Comença a Girona el judici contra l'acusat d' haver mort a Olot a trets de fusell 4 persones. L'anomenat Sheriff d'Olot, que s'enfronta a una petició de pena de 80 anys, s'ha negat a declarar davant del fiscal i les acusacions.

En els ultims anys han augmentat les denúncies per maltractaments de fills a pares. Les penes contra aquest tipus de delictes filio-parentals poden anar des de la llibertat vigilada fins a l'internament en una institució.

El Barça ha completat ja la primera jornada al Japó. Al matí, els blaugrana han començat a preparar les semifinals del Mundial de clubs contra el Al Sadd de qatar i a la tarda, Guardiola els ha donat festa per gaudir de la victòria al clàssic de dissabte al Bernabéu.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán