L'Informatiu: L'informatiu vespre - 10/10/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 10/10/11

10/10/2011 00:29:54
L'informatiu vespre - 10/10/11 L'informatiu vespre - 10/10/11
L'informatiu vespre - 10/10/11 00:29:54 10/10/2011
Sinopsis

Prop d'un 20% de la població pot patir, en algun moment de la seva vida, algún tipus de transtorn mental. Aquestes afeccions, a més, estan molt lligades a l'entorn i les circumstàncies personals i, en temps de crisi, encara són més freqüents. Són malalties d'altra banda, que no solsament las pateix el malalt, sino que també afecten, en forma d'un fort estrés, els cuidadors: la familia.

La patronal dels hospitals concertats de Catalunya proposa el copagament com una de les formes de fer front a la retallada sanitària. També propugna que els salaris de metges i infermeres estiguin lligats a la productivitat.

El president de la comissió de transport de la Unió Europea veu inviable el corredor ferroviari central i aposta pel Mediterrani. Els municipis del Llobregat i el Vallés recorden que aquestes comarques formen un pol industrial dels més importants d'Espanya que justifica plenament l'opció del corredor Mediterrani.

Josep Antoni Duran i Lleida diu que no critica Andalusia ni els andalusos sino la política del subsidi i que amb això no ofen ningú. PSOE, PP i Izquierda Unida al Parlament andalus volen reprobar les declaracins del portaveu del CiU al Congrés.

L'ex president del Barça, Joan Laporta, ha declarat avui als jutjats per la demanda que li va interposar un intermediari, que li reclama una comissió del 10% dels negocis que va fer a l'Uzbekiztan, al 2008, en nom propi i del Barça. A la sortida, Laporta ha anunciat accions civils i penals contra l'actual Junta i alguns mitjans de comunicació per injúries.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán