L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 10/06/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 10/06/13

11/06/2013 00:28:20
L'Informatiu vespre - 10/06/13 L'Informatiu vespre - 10/06/13
L'Informatiu vespre - 10/06/13 00:28:20 11/06/2013
Sinopsis

Artur Mas presentarà demà un pla d'actuacions prioritàries per als propers 4 anys. Mas vol recuperar la iniciativa política, desmentir que presideixi un govern paralitzat i fer front així a les pressions, tant de dins com de fora, que s'accentuen dia a dia, en el marc d'una situació econòmica que difícilment millora.

El Partit Popular no descarta promoure una moció de censura si Mas segueix en la via independentista. El PSC demana un cop de timó real, Iniciativa diu que no es pot fer sense pressuspostos, i Ciutadans veu Mas es en un carreró sense sortida.

Detenen una desena de persones en una operació contra el tràfic de drogues a la zona franca de Barcelona. Alguns dels detinguts podrien estar relacionats amb el clan Jodorovich. Durant la operació els mossos han escorcollat quatre pisos.

L'ajuntament de Barcelona i els comerciants dels encants decideixen ajornar el trasllat del mercat a les noves instal·lacions. Els aiguats d'aquest cap de setmana van inundar el nou recinte i l'ajuntament es nega a acceptar l'obra fins que no compleixi totes les garanties.

El Barça de bàsquet prepara ja el segon partit de la final de la lliga contra el Reial Madrid. Els blaugrana volen passar pàgina al polèmic final d'ahir i han aparcat les crítiques als àrbitres per centrar-se en el duel. El podreu veure demà a les 9 de la nit i en directe per Teledeporte.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán