L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 05/09/17 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 05/09/17

L'Informatiu vespre - 05/09/17

Disponible hasta 21-02-2222

05/09/2017 00:20:26
L'Informatiu vespre - 05/09/17 L'Informatiu vespre - 05/09/17
L'Informatiu vespre - 05/09/17 00:20:26 05/09/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Avís contundent del poder judicial a l'independentisme a les portes de l'aprovació de la llei del referendum. El fiscal General de l'Estat adverteix, davant del Rei,  que la fiscalia actuarà amb fermesa per defensar la unitat d'Espanya i el president del Consell General del Poder Judicial  acusa als independentistes de voler violentar la democracia...El Govern català desafia a la fiscalia a llegir-se les lleis, perquè assegura Jordi Turull, que convocar un referendum no es cap delicte.

El xoc institucional arriba al moment clau....demà hi ha ple al Parlament, podria ser la data  que els partits independentistes volen aprofitar per aprobar la llei del referendum...però acabem de saber que Junts pel sí i la CUP han demanat un ple extraordinari per divendres...En tot cas, ningú confirma la data ni dona pistes de com ho faran....Tampoc el Govern Espanyol vol revelar la seva estrategia de resposta...Des l'independentisme avisen que acudiran a instancies internacionals per defensar-se , mentre que  Mariano Rajoy buscar la unitat del bloc constitucionalista, amb  Ciutadans i PSOE per fer front al independentisme.

Pares i mares es preparen per la tornada a l'escola...i enguany caldrà rascar-se més la butxaca... llibres, material, roba esportiva, uniformes... Una despesa que, aquest curs i segons les associacions de consumidors, augmenta un 9 per cent.

Barcelona és la ciutat amb el metre quadrat més car d'Espanya...uns 2.750 euros de mitjana, per darrera hi ha Madrid, Alcorcón i l'Hospitalet de Llobregat. Ho diu l'estudi elaborat per Tecnocasa i la Universitat Pompeu Fabra. Un encariment que atribueixen a la recuperació econòmica i a la compra d'habitatges com a inversió. Al conjunt d'Espanya, els preus estan a nivells del 2011, un 48% menys que en el temps de la bombolla.

Tranquil·litat i optimisme. Aquest és el missatge de Josep Maria Bartomeu... després d'un estiu convuls a les oficines del club blaugrana. El president del Barça està convençut que hi ha millor equip que l'any passat, tot i la marxa de Neymar... i insisteix en que la renovació de Messi està garantida.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán