L'Informatiu: L'informatiu vespre - 2/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 2/01/12

02/01/2012 00:29:11
L'informatiu vespre - 2/01/12 L'informatiu vespre - 2/01/12
L'informatiu vespre - 2/01/12 00:29:11 02/01/2012
Sinopsis

NOU ANY MÉS CAR. S'encareixen els transports amb pujades de fins un 38%

Primer dia feiner del 2012 i molts ja han notat els efectes de la situació econòmica a les seves butxaques. I és que l'encariment de les tarifes del transport públic fa que, per exemple, un títol de transport molt utilitzat, la T-10, s'hagi encarit d'un 12%... és a dir, 5 vegades l'IPC. Comencen, doncs, un any on sembla que tot costarà més, malgrat que, possiblement, els nostres ingressos seran més minsos

L'economia espanyola. Dijous anunciaran noves mesures mentre els mercats van a l'alça

El ministre d'hisenda anuncia que el consell de ministres de dijous aprovarà noves mesures per fer front a la situació econòmica d'Espanya. En el primer dia de l'any d'obertura de les borses, els mercats han reaccionat positivament a les noves mesures econòmiques.

Nova delegada del govern. Avui ha pres possessió. Es modificarà el Codi Penal

La diputada del PP a Catalunya, María de los LLanos de Luna, ha pres possessiò com a nova delegada del govern central a Catalunya. El ministre de l'interior, present a l'acte, ha anunciat una modificació del codi penal per perseguir els delincuents reincidents.

Balanç de sinistralitat. Baixen els accidents de trànsit però moren més motoristes

La mortalitat a les carreteres catalanes per accident de TRANSIT va baixar de prop d'un 19% l'any passat en relació al 2010. Puja, en canvi, d'un 25%, el nombre de motoristes morts.

Messi arriba a Barcelona. S'ha entrenat en solitari després de gaudir d'unes vacances més llargues que la resta

Leo Messi ha arribat aquesta tarda a Barcelona i només aterrar s'ha entrenat en solitari per compensar les vacances nadalenques. Els seus companys han preparat aquest matí el partit de Copa de dimecres contra l'Osasuna amb la novetat d'Iniesta,recuperat de la seva lesió muscular.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán