L'Informatiu: L'informatiu migdia - (6-03-11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - (6-03-11)

06/03/2011 00:26:33
L'informatiu migdia - (6-03-11) L'informatiu migdia - (6-03-11)
L'informatiu migdia - (6-03-11) 00:26:33 06/03/2011
Sinopsis

Debat sobre seguretat. L'oposició diu que hi ha cada cop més delictes i més violents.

La mort d'un altre comerciant del centre de Barcelona en un atracament, el tercer als últims sis mesos, re-obre la polémica ciutadana sobre la seguretat. L'alcalde Hereu afirma que fets com el d'aquesta nit passada són casos aÍllats, mentre que Xavier Trías denuncia que creix l'inseguretat i que s'han d'augmentar les mesures de prevenció.

Setmana blanca. Escapar-se a la neu aplega pares i fills en la pausa escolar

La setmana blanca, nova i polémica incorporació al calendari escolar, comença la segona tongada d'alumnes mentre la Generalitat analitzarà amb pares d'alumnes els pros i contres per decidir si s'ha d'eliminar o no en el futur. L'escapada a la neu és una de les preferides d'entre les diferents activitats programades. Les pistes d'esquí catalanes s'han tornat a omplir aquest cap de setmana.

Des de Trípoli amb amor. Famílies separades i cops d'efecte propagandístics del régim

Als fronts de la guerra a Libia amaguen el drama de les families separades. Conèixerem la Mercedes , una dona catalana casada amb un militar libi retirat, que intenta des d'aqui mantenir el contacte amb el marit i el fill a Trípoli. I una manifestació a la plaça verda de la capital evidencía que el conflicte es lliure també amb cops d'efecte propagandístics.

El Barça segueix guanyant. Guardiola, del partit a l'hospital Vilanova, preparant la Champions

I el Barça s'imposa al Saragossa amb un solitari gol de Keita... però que val tres punts. Així que tornen a estar a 10 del Reial Madrid. Qui no va fallar a la cita va ser Pep Guardiola. Tot just va sortir de la clínica per estar amb el seu equip i, un cop acabat, va tornar a ingressar. Ara, amb l'Arsenal en ment.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán