L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 4/11/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 4/11/2013

04/11/2013 00:26:34
L'Informatiu migdia - 4/11/2013 L'Informatiu migdia - 4/11/2013
L'Informatiu migdia - 4/11/2013 00:26:34 04/11/2013
Sinopsis

IMPUTATS PEL CAS RAVAL

Interior aparta del servei els 8 agents que la jutge acusa de 4 delictes

Novetats en el cas Raval. El conseller d'Interior acaba d'anunciar que suspén cautelarment de les seves funcions els 8 Mossos d'Esquadra que van participar en la reducció de l'empresari que va morir posteriorment a l'hospital Clínic... Una decisió que arriba després que aquest matí la jutge que instrueix el cas els hagi acusat de 4 delictes: contra la vida, contra la integritat moral, de coaccions i d'obstrucció a la justícia. Hauran de declarar el proper dia 13.

Pendents dels pressupostos

MANTENEN RETALLADES I CREEN IMPOSTOS

El govern aprova demà els pressupostos de 2014 acordats entre Convergencia i Unió i Esquerra després d'una llarga negociació. Els comptes mantenen les retallades dels últims dos anys, incorporen nous impostos i taxes i incrementen la despesa social.

Un 32,6% més de matriculacions

NISSAN CONTRACTA 308 PERSONES

Octubre marca un nou canvi de tendència al sector de l'automòvil. A Catalunya les matriculacions van pujar un 32,6 per cent respecte el mateix mes de l'any passat. La demanda en aquest sector permet que des d'avui s'obri un nou torn de nit a Nissat, que permet la contractació de 308 persones.

Tranquilitat a General Mitre

LES OBRES TALLEN EL TRAM CENTRAL

Tranquilitat en les primeres hores de tancament parcial de la ronda del mig de Barcelona per les obres de l'avinguda General Mitre que s'allargaran fins a finals d'any de l'any vinent. Malgrat les incomoditats, els veïns estan satisfets perque fan realitat una reivindicació històrica

El pitjor Milan prova al Barça

DEMÀ PER LA 1, JUVENTUS-R. MADRID

Aquesta és setmana de Champions...El Barça rep dimecres al Camp Nou un Milan en hores baixes i que ha firmat el pitjor començament de lliga dels últims trenta anys.... El Reial Madrid ja és a Itàlia on demà mirarà d'encarrilar el seu pas a vuitens de final contra la Juventus.

I DESPRÉS...

No totes les poblacions d'espècies

de les Medes es recuperen igual

veurem com s'ha recuperat la població de les espècie que viuen a la reserva de les Illes Medes... Tot i això, n'hi ha una que NO acaba de fer-ho... Us direm quina al final de l'informatiu...

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán