L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 31/07/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 31/07/13

31/07/2013 00:26:15
L'Informatiu migdia - 31/07/13 L'Informatiu migdia - 31/07/13
L'Informatiu migdia - 31/07/13 00:26:15 31/07/2013
Sinopsis

Artur Mas diu que no dimitirà pel presumpte finançament il·legal de Convergència Democràtica, que apunta la instrucció del cas Palau. Davant les peticions de tots els partits de l'oposició, diu que és exagerat i els repta a presentar una moció de censura. A més, ha dit que NO pot exigir responsabilitat polítiques a cap membre del seu govern ni del partit perquè CAP està imputat. Una vegada més ha negat que Convergència cobres 5 milions d'euros de Ferrovial.

En les hores prèvies a la reunió que ha de fixar els objectius de dèficit, Cristobal Montoro diu que el compromís amb la reducció de la despesa és clau per sortir de la crisi. Alguns governs del PP mantenen el rebuig al dèficit asimètric.

Els treballadors socials acusen la Generalitat de vulnerar drets i desatendre avis en risc d'exclusió per haver decidit no donar durant dos mesos els ajuts destinats a garantir una plaça a una residència.

Neymar només juga 12 minuts en el seu debut amb el Barça i no coincideix al camp amb Messi. L'argentí va ser el millor de l'equip de Jordi Roura a Polònia i va marcar el definitiu empat a dos contra un Lechia DANSK més rodat.

La selecció espanyola femenina de waterpolo es juga aquest vespre davant Hongria el pas a la final del Mundial de Barcelona. La masculina, en canvi, va perdre anit als quarts de final davant Itàlia per 4 a 3. Els homes de Rafa Aguilar no van poder amb la defensa italiana.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán